roz xrwma sto spiti soy

Πως να εντάξεις το ροζ χρώμα στο σπίτι σου με μοντέρνο τρόπο!

Όλοι μας έχουμε αγαπημένες αποχρώσεις που θέλουμε να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. Θα σου δείξω πως να εντάξεις το ροζ χρώμα στο σπίτι σου, ένα από τα πιο παρεξηγημένα πλην όμως εντυπωσιακά χρώματα που θα μπορούσες να έχεις.

Το ροζ θεωρείται κοινότυπο και girly, αλλά αν προσέξεις πως να το προσθέσεις στους διάφορους χώρους του σπιτιού σου, θα δεις τα δωμάτια να φωτίζονται και να αποκτούν μοντέρνα αίσθηση με μοναδικό στυλ.

Βάλε το ροζ χρώμα στο σπίτι σου με μοντέρνο τρόπο!

Ροζ χρώμα στο σαλόνι

roz kai xruso xrwma sto saloni gkri kanapes kai roz toixos saloniot roz pinakas kai maksilaria se salonigkri kai roz xrwmata se salonibelodinos kanapes se roz apoxrwsi roz kai prasino saloni apalo roz kai aspro xrwma saloniou

Για το σαλόνι σου, μπορείς να επιλέξεις να εντάξεις το ροζ χρώμα, σε τοίχο, αρκεί να μην φορτώσεις τον υπόλοιπο χώρο με αυτήν την απόχρωση, αλλά να έχεις και άλλες να κυριαρχούν στον χώρο. Ακόμα, μπορείς να το προσθέσεις σε χαλιά, μαξιλάρια, διακοσμητικά είδη ή ακόμα και καναπέδες. Οι βελούδινοι καναπέδες μαρτυρούν ένα μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό look που κολακεύει κάθε χώρο.

Μπορείς να δεις εδώ Οι τάσεις στα χρώματα για τον τοίχο του σαλονιού το 2019!

Ροζ αποχρώσεις στην κουζίνα

kouzina me roz ntoulapiaxali roz se kouzina monternaroz skampo kai tapetsaria se kouzinakouzina me roz toixo

Για την κουζίνα σου, μπορείς να βάλεις το ροζ χρώμα σε τοίχο, με μια απαλή απόχρωση που δεν υπερκαλύπτει τον χώρο. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις διακοσμητικά, χαλιά ή έπιπλα σε αυτό το χρώμα ή ακόμα και ντουλάπια σε μια απαλή απόχρωση που θα φωτίσει και να δώσει ένταση στο δωμάτιο.

Ροζ χρώμα στο υπνοδωμάτιο

mpez krevatokamara me roz skepasmata upnodwmatio me leuko mpez roz gkri kai roz krebatokamara roz apalo xali kai diakosmitika se dwmatio

Λίγο ροζ χρώμα στο υπνοδωμάτιο, είναι πάντα μια άψογη επιλογή αφού το ροζ είναι συνώνυμο με τον ρομαντισμό και την ήπια αλλά χαρούμενη αίσθηση που αφήνει. Μπορείς να επιλέξεις έναν απαλό τόνο για τον τοίχο, ή για τα έπιπλα που θα επιλέξεις στο δωμάτιο. Τα μαξιλάρια και να καλύμματα αποτελούν ιδανική λύση για αυτήν την απόχρωση που θα χαρίσει έναν ντελικάτο αέρα στον χώρο.

Ροζ χρώμα στο μπάνιο

banio me roz petsetes kai xali roz epipla banioy toixos me roz sxedia stin tapetsaria mpanio me roz toixo

Μπορείς να εντάξεις αυτήν την όμορφη απόχρωση και στο μπάνιο, χωρίς να υπερβάλλεις. Για να το κάνεις αυτό, μπορείς να επιλέξεις μια ταπετσαρία, ή ένα χαλί με διάφορες πετσέτες που θα φωτίσουν τον χώρο. Ακόμα, μερικά ροζ έπιπλα θα δώσουν άλλον αέρα στο δωμάτιο.

Μπορείς να δεις ακόμα Πως να εντάξεις το κίτρινο χρώμα στη διακόσμηση σπιτιού!

Το ροζ χρώμα στο σπίτι σου, μπορεί να χαρίσει απίστευτο φως και κομψό στυλ αρκεί να μην υπερβάλλεις όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνεις. Λίγες μόνο πινελιές αρκούν για να δώσεις την μοντέρνα και χαρούμενη όψη που θέλεις, στο σπίτι σου.