mple kanapes kai polithrones

15 Υπέροχες επιλογές για σαλόνι από το ΙΚΕΑ!

Το σαλόνι είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε ένα σπίτι, αφού εκεί υποδέχεσαι τους καλεσμένους σου και θέλεις να είναι  προσεγμένο και κομψό. Θα σου δείξω μερικές υπέροχες ιδέες για σαλόνι από το ΙΚΕΑ, όπου έχουν απαράμιλλο στυλ και συνδυάζουν καλή ποιότητα με άψογη τιμή.

Μπορείς να κάνεις συνδυασμούς με καναπέ και πολυθρόνες, ή καναπέ γωνία και να έχεις έναν μοναδικό χώρο με πολυ γούστο και μοντέρνα διάθεση. Θα σου δείξω μερικούς υπέροχους συνδυασμούς για να δεις τι χρώματα και υφές να επιλέξεις για το δικό σου σαλόνι.

15 Μοντέρνες επιλογές για σαλόνι από το ΙΚΕΑ!

 

Σαλόνι και πολυθρόνες

kanapes gkri ikea kanapes prasinos gkri skouro kaanpes ikea gkri mpez kanapesgkri diplos kanapesgkri kanapes e polithronagkri kanapes ikeample gkri kanapes gkri

Αν σου αρέσει η ρετρο σικ διακόσμηση και απολαμβάνεις την παρουσία μιας ή περισσότερων πολυθρόνων στο σαλόνι σου, τότε τόλμησε ένα μοναδικό συνδυασμό, το οποίο θα εντυπωσιάζει με την κομψότητα και την μοντερνα ατμόσφαιρα που θα προσφέρει στον χώρο. Το γκρι, το μαύρο και το λευκό είναι ιδανικά χρώματα για μοντέρνο σαλόνι που θα συντροφεύει επάξια για πολλά χρόνια. Συνδύασε τα με ένα φωτιστικό δαπέδου και μοναδικά χαλιά που επίσης θα βρεις στα ΙΚΕΑ.

Μπορείς να δεις ακόμα 11 Συνδυασμοί χρωμάτων για να κάνεις το σαλόνι σου μοναδικό!

   Καναπέδες IKEA

roz mpez kanapes ikea mple kanapes kai polithrones aspros kanapes kanapes gwnia ikea mpez kanapes gkri kanapedes
gkri kanapes ikea zwris mpratso

Ένα σαλόνι από καναπέ γωνία ή σετ καναπέδων είναι πάντα διαχρονικό και φινετσάτο. Μπορείς να επιλέξεις μοναδικούς χρωματισμούς και σχέδια για να βρεις αυτό που ταιριάζει στον δικό σου χώρο. Το μπεζ, το γκρι και το μπλε είναι χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στυλ διακόσμησης εύκολα και απλά. Συνδυασε το με τραπεζάκια σαλονιού ή σκαμπό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο.

Μπορείς να δεις εδώ 9 Μοναδικές ιδέες για οικονιμική ανακαίνιση σαλονιού!

Αυτές οι μοναδικές ιδέες για σαλόνι από το ΙΚΕΑ, θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο στυλ και τους κατάλληλους χρωματισμούς επίπλων, για να δημιουργήσεις έναν υπέροχο χώρο που όλοι θα θαυμάσουν και θα χαίρονται να επισκέφτονται.