10 Εύκολες DIY σφραγίδες!

Ποιος είπε ότι η σφραγίδες και οι στάμπες είναι μόνο για παιδιά; Μπορείς να κάνεις και εσύ την δικιά σου DIY σφραγίδα και να στολίσεις υφάσματα, χαρτιά, ξύλινες επιφάνειες και ό,τι άλλο θέλεις να ομορφύνεις βάζοντας κάποιο σχέδιο. Δεν χρειάζεται να πας να αγοράσεις, μπορείς να κάνεις σφραγίδες με τα υλικά που έχεις σπίτι σου.

Δεν πάει ο νου σου με πόσα απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις μια σφραγίδα. Το μόνο που πιθανώς να χρειαστεί να αγοράσεις αν δεν έχεις στο σπίτι είναι χρώματα. Αλλά αν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να καταπιάνονται με δημιουργικά projects σίγουρα θα έχεις. Πάμε να δούμε πως να φτιάξεις εύκολες DIY σφραγίδες!

Δες επίσης: 2 Μοναδικοί DIY τρόποι για να φτιάξεις κουτί για κοσμήματα!

Πως να φτιάξεις τη δική σου DIY σφραγίδα

   geometriko stensil milo sfragida sfragida apo fylla stampa lemoniou

Πάρε ένα μήλο  και χάραξε το σχέδιο που θέλεις να κάνεις. Τρίψτο με λίγο λεμόνι για να μην σου μαυρίσει και χαλάσει και έπειτα βούτα το στο χρώμα και ξεκίνα να κάνεις τις σφραγίδες σου. Μην πετάξεις το λεμόνι! Πάρε το μισό λεμόνι και χρησιμοποίησε και αυτό για να κάνεις στάμπες.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φύλλα από δέντρα για να κάνεις όμορφα σχέδια καθώς επίσης και στις σβύστρες από τα μολύβια για μικρά διακριτικά σχεδιάκια. Σου λέω με τα πιο απλά πράγματα μπορείς να κάνεις θαύματα.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που μπορείς να φτιάξεις από βαμβακερό κορδόνι!

    diy koumpia sfragida fellos sfragida kivoi sfragidoules

Μην πετάς τους φελλούς από τα κρασιά! Μπορείς να τους χαράξεις και να τους χρησιμοποιήσεις σαν στάμπα. Ή μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι και πάνω στον φελλό να κολλήσεις ένα κουμπί και να το κάνεις μια σφραγίδα με ιδιαίτερο σχέδιο.

Αν θέλεις κάτι σούπερ εντυπωσιακό, πάρε τον πλάστη τύλιξε ένα χαρτί γύρω του-για να μην λερώσει ο πλάστης. Έπειτα, πέρνα δαχτυλίδια ή πολύ φαρδιά λαστιχάκια, βούτα τα στην μπογιά και ξεκίνα να ρολάρεις. Τέλειες ίσιες γραμμές στο λεπτό.Δες επίσης τα 10 DIY σουβέρ για κατσαρόλες και πως να τα φτιάξεις!