pws na kleiseis tis tripes apo karfi,exypnes-idees.gr

Πως να κλείσεις τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο!

Οι πίνακες στο σπίτι είναι πολύ ωραία διακοσμητικά και δίνουν μια ιδέα στον άλλο για το ποιο είναι το γούστο σου. Τι συμβαίνει όμως όταν αποφασίζεις να αλλάξεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου και μια από τις αλλαγές αυτές είναι οι πίνακες που είχες κρεμάσει; Τι γίνεται με το σημάδι που αφήνει αυτή η τρυπούλα από το καρφί;

Μην σε ανησυχεί καθόλου μια και σου έχω τη λύσει. Θα σου δείξω πως να κλείσεις τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο με ελάχιστο κόπο και ελάχιστα χρήματα. Ακούγεται τέλειο έτσι δεν είναι; Και όμως είναι όσο τέλειο όσο ακούγεται. Για πάμε να δούμε τον τρόπο. Δες επίσης τους 4 τρόπους για να ανοίξεις ένα μπουκάλι χωρίς τιρμπουσόν!

Πως να κλείσεις τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο

Τρόπος 1: Στοκάρισμα

stokarisma toichou

Δες επίσης: 4 Πράγματα που μπορείς να κάνεις με σιλικόνη!

Ο πρώτος τρόπος που θα σκεφτόταν κανείς είναι το στοκάρισμα. Στοκάρεις τα σημεία που ήταν τα καρφιά και έπειτα περνάς από πάνω το χρώμα του τοίχου. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να μην βρεις ολόιδιο χρώμα και να κάνει τη διαφορά, οπότε και να πρέπει να μπεις στη διαδικασία να βάψεις όλον τον τοίχο. Υπάρχει όμως και πιο εύκολη λύση για να γλιτώσεις από όλο αυτό.

Τρόπος 2: Σαπούνι

plaka apo sapouni

Δες επίσης: Πως να καθαρίσεις το πλυντήριο ρούχων!

Ναι σωστά διαβάζεις. Το σαπούνι μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Η διαδικασία είναι απλή. Βρίσκεις το σαπούνι που έχει ίδιο χρώμα με τον τοίχο σου και έπειτα αρχίζεις και το τρίβεις από πάνω μέχρι να καλυφθεί το κενό. Εκτός από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό θα γλιτώσεις και την ταλαιπωρία με το στοκάρισμα και το βάψιμο. Φοβερό;

Και πίστεψε με υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε σαπούνια που σίγουρα θα βρεις τη σωστή απόχρωση. Άσε που μετά θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις για να πλένεις και τα χέρια σου. Πλήρης αξιοποίηση σου λέω!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!