moderna diakosmisi tips

    10 Τρόποι για να διακοσμήσεις τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου!

    Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν ασχολούμαστε με την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας μας είναι ότι δεν φροντίζουμε να βάλουμε το κατιτίς μας στον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι μας. Για κάποιο περίεργο λόγο, αυτό το σημείο το αφήνουμε σχεδόν όλες μας κενό και γεμίζουμε τα υπόλοιπα μέρη του υπνοδωματίου μας με διακοσμητικά. Όπως καταλαβαίνεις όμως, το να διακοσμήσεις τον τοίχο του κρεβατιού σου παίζει τεράστιο ρόλο στο να έχεις ένα εντυπωσιακό και προσεγμένο decor!

    Μπορείς να αλλάξεις όλη την εικόνα του δωματίου σου απλά και μόνο φροντίζοντας να κάνεις λίγο πιο όμορφο το συγκεκριμένο σημείο, χρησιμοποιώντας είτε statment κομμάτια είτε vintage. Κάποιες φορές όμως αρκεί να περιοριστείς σε απλά πράγματα και ιδέες για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

    Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου!

     

    Βάλε κομψά ντουλάπια

    apothikeutikos xoros upnodomatio

    Δες επίσης 9 Ιδέες για να έχεις ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι στο κρεβάτι σου!

    Κάθε υπνοδωμάτιο χρειάζεται λίγο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, οπότε τι το καλύτερο από το να διαλέξεις μερικά στυλάτα ντουλάπια για να κρεμάσεις εκεί πίσω;!

    Βάψε τον τοίχο σου με ένα έντονο χρώμα

    diakosmisi krevatokamaras

    Αν δεν θέλεις να γεμίσεις όλο το δωμάτιο σου με πράγματα μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα για να βάψεις τον τοίχο σου. Καλό θα ήταν να κάνεις και μια διαφορετική τεχνοτροπία για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

    Κάνε μια τοιχογραφία ή βάλε μια ταπετσαρία

    diakosmisi toixon exypnes-idees,gr

    Δες επίσης 5 Πράγματα που πρέπει να έχει ένα άνετο & κομψό υπνοδωμάτιο!

    Αν επιλέξεις να βάλεις μια ταπετσαρία καλό θα ήταν να αποφύγεις τα συνηθισμένα κόκκινα τριαντάφυλλα. Βάλε κάτι διαφορετικό, όπως έναν χάρτη.

    Κρέμασε ένα χαλάκι ή ένα πλεκτό καρέ

    diakosmisi ypnodomatio

    Η ιδέα με το χαλάκι είναι εξαιρετική κυρίως για τον χειμώνα μιας και θα δώσει περισσότερη ζεστασιά στην κρεβατοκάμαρα. Από την άλλη πλευρά, το καρέ θα έδειχνε εξαιρετικό σε ένα εξοχικό δίπλα στην θάλασσα.

    Βάλε ένα διαχωριστικό δωματίου

    diaxoristika domation tips

    Επέλεξε ένα μεγάλο διαχωριστικό το οποίο να ταιριάζει με τα χρώματα που επικρατούν στον χώρο και τοποθέτησε το ακριβώς πίσω από το κρεβάτι σου. Επίσης, μπορείς να παίξεις με τα prints για να δημιουργήσεις αντιθέσεις. Δες ακόμη 14 Ιδέες για DIY διαχωριστικά δωματίων!

    Βάλε έναν οριζόντιο καθρέφτη

    diy decor kathreftes

    Μπορεί ένας μεγάλος καθρέφτης μέσα στο δωμάτιο να ακούγεται λίγο κinky, αλλά πραγματικά θα κάνει τον χώρο πιο φωτεινό και θα δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλος. Η ιδανική ιδέα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Δες ακόμη 20 Τρόπους για να ξαναχρησιμοποιήσεις τους σπασμένους καθρέφτες!

    Φτιάξε το δικό σου έργο τέχνης

    moderna diakosmisi tips

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομμάτια από καθρέφτες ή ακόμη και μικρά κομμάτια από mdf βαμμένα σε μεταλλικά χρώματα και να παίξεις με διάφορους συνδυασμούς μέχρι να δημιουργήσεις το σχέδιο που θα σου αρέσει περισσότερο.

    Κρέμασε διακοσμητικά σε διάφορα μεγέθη

    skouro xroma toixon

    Δες επίσης 7 Tips για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρα σύμφωνα με το Feng Shui!

    Τα μεταλλικά διακοσμητικά δείχνουν πάντα πολύ πιο κομψά. Φρόντισε όμως να είναι σε διαφορετικά μεγέθη για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το design.

    Παίξε με κορνίζες

    symvoules diakosmisis kadra

    Μπορείς να κρεμάσεις φωτογραφίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμη καλύτερα από ξεχωριστές στιγμές, ή ακόμη και διάφορες εικόνες που θα εκτυπώσεις.

    Βάλε πίνακες

    toixo piso krevati

    Αυτό σίγουρα το περίμενες. Για να μην είναι όμως πολύ κοινότυπη η ιδέα μπορείς να επιλέξεις τετράγωνους μεταλλικούς πίνακες και είτε να τους βάλεις σε παράταξη οριζόντια είτε σε σχήμα ρόμβου. Δες ακόμη DIY ιδέες για να ανανεώσεις το δωμάτιο σου!