14 Υπέροχες ιδέες για γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού!

  Το σαλόνι μας, αποπνέει το δικό μας γούστο και σίγουρα με το να προσθέτουμε ιδιαίτερα έπιπλα, το κάνουμε πιο δικό μας. Ένα γυάλινο τραπεζάκι, μπορεί να χαρίσει στυλ σε κάθε χώρο με τη διαχρονική του ομορφιά και σίγουρα αποτελεί ιδανική προσθήκη για το σαλόνι σου.

  Θα σου δείξω πανέμορφα τραπεζάκια στα οποία πρωταγωνιστεί το γυαλί, για να δεις πόσο μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό σχέδιο έχουν. Από τραπεζάκια σαλονιού, μέχρι κονσόλες ή βοηθητικά τραπεζάκια όλα είναι μοναδικά και πανέμορφα.

  14 Μοναδικές ιδέες για γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού!

  Τραπεζάκι με γωνίες

  voithitiko trapezaki apo gyali trapezi gia saloni me ksilina podia
  trapezi gia kafe gyalinogyalini konsola

  trapezi salonioy me gwnies

  Τα τραπέζια με γωνίες ταιριάζουν σε κάθε χώρο, αφού με το πρακτικό τους σχήμα μπορούν να δέσουν έναν χώρο και να τον κάνουν πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Μπορείς να επιλέξεις ένα τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινο τζάμι επάνω, ένα εξ’ολοκλήρου γυάλινο τραπέζι ή ένα ιδιαίτερο κομμάτι με γυάλινα πόδια και ξύλινο μέρος επάνω ή στη μέση σαν συρτάρι. Όλα είναι μοναδικά και χαρίζουν εξαιρετικό στυλ στο σαλόνι.

  Μπορείς να δεις ακόμα 14 Τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τραπεζάκια του καφέ!

  Οβάλ Τραπεζάκια

  trapezi me monterna podia trapezaki kafe gialino monterno trapezaki salonioy stroggilo trapezaki

  Τα οβαλ τραπεζάκια μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε πολύ μικρούς χώρους, καθ’ως η έλλειψη γωνίας προσφέρεται για να δώσει την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου και άνεσης στο δωμάτιο. Μπορείς να επιλέξεις ένα τραπεζάκι με ξύλινα πόδια για πιο διαχρονικό στυλ που ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση, ή αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα κομμάτια σε ένα σπίτι, να διαλέξεις ένα τραπεζάκι με μεταλλικά πόδια σαν γλυπτό.

    Ιδιαίτερα τραπέζια σαλονιού

  trapezaki kafe gialino trapezi me monterna podia konsola trapezi gyalino amhlo trapezi gyalino

  Σίγουρα μπορείς να βρεις μια πληθώρα από ιδιαίτερα γυάλινα τραπεζάκια, εδώ σου δείχνω μερικά με ιδιαίτερα πόδια που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, και κάποια με ξύλινες λεπτομέρειες, που τα κάνουν να μοιάζουν  ποιο οικεία και ζεστά μέσα στο χώρο.

  Μπορείς να δεις επίσης Πως να κάνεις μια επιτυχημένη εσωτερική διακόσμηση σπιτιού!

  Αυτές οι ιδέες για γυάλινο τραπέζι σαλονιού, είναι όλες ιδιαίτερες και στοχεύουν σε μια μοντέρνα διακόσμηση με προσωπικές πινελιές. Επίλεξε το τραπεζάκι που αγαπάς και χάρισε στο χώρο μοναδικά κομμάτια με τη δική σου προσωπικότητα.