φτιάξε στεφάνια από σύρμα

20 Υπέροχα διακοσμητικά συρμάτινα στεφάνια!

Έχουμε φτάσει τέλη φθινοπώρου αρχές χειμώνα και νομίζω πως πρέπει λίγο να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού. Σηκώνει όσο να πεις τα χρυσά και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά. Άλλωστε σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα, οπότε κάτι σε διακοσμητικό χρυσό στεφανάκι είναι νομίζω πολύ καλή επιλογή.

Το θέμα μας, λοιπόν, σήμερα είναι υπέροχα διακοσμητικά συρμάτινα στεφάνια. Θα συναντήσεις διάφορες προτάσεις, οι οποίες είναι και DIY αν θελήσεις να δημιουργήσεις κάποια από τις παρακάτω ιδέες. Αν σου ακούγεται καλή ιδέα, πάμε να δούμε μερικά συρμάτινα στεφάνια για την διακόσμηση του σπιτιού σου.

Όμορφα συρμάτινα στεφάνια για την διακόσμηση του σπιτιού σου

Για να φτιάξεις ένα συρμάτινο στεφάνι δεν χρειάζονται πολλά υλικά. Χρειαζεσαι σύρμα, σπρέι μπογιά σε χρυσό,ασημί και μπρονζέ και φαντασία. Αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό, τότε απλά θα χρειαστείς σπρέι χρώματα και τα διακοσμητικά της προτίμησης σου.

Δες επίσης: 10 Υπέροχες DIY κατασκευές με τα φύλλα του φθινοπώρου!

στεφάνι με πεταλούδες στεφάνι με φύλλα στεφάνι με χρυσά στάχια στεφάνι με ασημένια αστέρια στεφάνι με ανθάκια στεφανάκι με τουλίπες συρμάτινο χρυσό-μπρονζέ στεφάνι συρμάτινο στεφάνι συρμάτινο στεφάνι με φύλλα σαλιγκάρι στεφάνι

Δες επίσης:21 Υπέροχες DIY ιδέες για διακόσμηση της εξώπορτας!

Και εφόσον έχεις αποφασίσει τι σχέδιο θα κάνεις το στεφάνι σου, μετά απλά ξεκίνα να το φτιάχνεις και να του δίνεις ό,τι μορφή θέλεις. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το κλασικό στρογγυλό, χρυσό στεφάνι που κρεμάμε όλοι στους τοίχους. Μπορεί να έχει αφηρημένοκαι πιο βιομηχανικό στιλ. Προσάρμοσε το στην γενικότερη διακόσμηση του σπιτιού σου.

μισο στεφάνι χρυσό στεφάνι ελιάς, exypnes-idees.gr χρυσό στεφάνι, λευκά λουλούδια χρυσό στεφάνι χρωματιστικό στεφάνι φθινοπωρινό στεφάνι industrial συρμάτινο στεφάνι κάδρο με στεφάνι κρεμαστό συρμάτινο στεφάνι μεγάλο χρυστό στεφάνι

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!