αυλή κιόσκι τραπεζαρία αυλή ΙΚΕΑ

Προτάσεις για μια τέλεια αυλή από τα ΙΚΕΑ!

Αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν σπίτι με αυλή τότε πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Εξάλλου, ο κήπος το καλοκαίρι αποτελεί τη διέξοδο όλων από την καθημερινότητα. Αν θέλεις να φτιάξεις λοιπόν μια ολοκληρωμένη αυλή με όλα όσα χρειάζεσαι, τα ΙΚΕΑ είναι εδώ ώστε να πάρεις ιδέες!

Μπορείς να διαμορφώσεις έναν εξωτερικό χώρο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια με μερικές απλές κινήσεις. Δες μερικές προτάσεις για μια τέλεια αυλή από τα ΙΚΕΑ!

Ιδέες για έναν ολοκληρωμένο κήπο από τα ΙΚΕΑ!

 

Διάλεξε ένα άνετο και κομψό σετ καθίσματος

τραπεζαρία κιόσκι αυλή ΙΚΕΑ

Το πρώτο πράγμα που έχεις να διαλέξεις για τον κήπο σου είναι μια τραπεζαρία! Αν έχεις χώρο τότε είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα μεγάλο τραπέζι με αναπαυτικές καρέκλες, από το οποίο εσύ και η παρέα σου δύσκολα θα σηκώνεστε! Φυσικά, πρέπει να φροντίσεις ώστε να υπάρχει επαρκής σκιά στο σημείο αυτό. Έτσι, ένα κιόσκι θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Επιπλέον, διακοσμώντας με μερικές γιρλάντες φωτισμού θα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα στην υπαίθρια τραπεζαρία σου!

Δες επίσης: Ιδέες για να διακοσμήσεις τον κήπο με κορμούς δέντρων!

Φτιάξε ένα χώρο για μπάρμπεκιου

μπάρμπεκιου εξωτερικό χώρο

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες που μπορείς να έχεις αν έχεις μια μεγάλη αυλή είναι το μπάρμπεκιου! Εξάλλου, όλοι αγαπούν το ψήσιμο στην κήπο στο οποίο συμμετέχει όλη η παρέα. Φτιάξε λοιπόν μια κουζίνα στον εξωτερικό χώρο με μια ψησταριά αλλά και με επιφάνειες που θα μπορείς να χρησιμοποιείς ως πάγκο. Έτσι, θα μπορείς να έχεις έξω όλα όσα χρειάζεσαι και να μη χρειάζεσαι να μπαινοβγαίνεις. Άσε που έτσι θα γλιτώσεις το σπίτι από μυρωδιές!

Δες επίσης: 5 Προτάσεις για φωτισμό στον εξωτερικό χώρο!

Διαμόρφωσε ένα σαλονάκι στην αυλή

σαλονάκι καναπές αυλή

Αν θέλεις να δώσεις στην αυλή σου μια cozy πινελιά τότε μια τέλεια ιδέα είναι να διαμορφώσεις ένα χώρο που να μοιάζει με σαλόνι, όπως ακριβώς έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού. Για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστείς σίγουρα έναν αναπαυτικό καναπέ. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξεις ώστε να είναι ανθεκτικός στον ήλιο και στη βροχή. Διακόσμησε με μερικά μαξιλάρια και θα έχεις φτιάξει ένα σαλονάκι στην αυλή που θα λατρέψεις το καλοκαίρι!

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον κήπο σου!

Φτιάξε ένα χώρο που θα λατρέψουν τα παιδιά

πουφ μεγάλος κήπος

Αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι τότε ένας χώρος στην αυλή σου προσαρμοσμένος σε αυτά σίγουρα θα τους αρέσει. Διάλεξε λοιπόν καθίσματα που τα παιδιά αγαπούν, όπως είναι τα πουφ και συμπλήρωσε με παιχνίδια, έτσι ώστε να απολαμβάνουν κι αυτά τον κήπο όσο εσύ.

Δες επίσης: 7 Λύσεις για διακόσμηση τοίχου σε εξωτερικό χώρο!

Διαμόρφωσε ανάλογα το δάπεδο σου

αυλή διαφορετικά πλακάκια δαπέδου αυλή ΙΚΕΑ

Αν έχεις ένα μεγάλο κήπο τότε μπορείς να φτιάξεις σε αυτόν άτυπα κάποια δωμάτια. Για να διαχωρίσεις τους διαφορετικούς χώρους μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές επενδύσεις δαπέδου. Στα ΙΚΕΑ θα βρεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι για το δάπεδο της αυλής σου!