βαζω σεντονια σε ντουλαπα

Πως να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου!

Υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου, εύκολα και απλά. Θα σου δείξω τι να προσέξεις ώστε να τα έχεις πάντα τακτοποιημένα και καθαρά.

Απλά βήματα που θα σου λύσουν τα χέρια στην οργάνωση της ντουλάπας σου και θα μπορείς εύκολα να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς μετά να χάνεται η τάξη και η οργάνωση.

Εύκολα tips για να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου!

 

Σιδέρωμα σεντονιών

πλυσιμο σεντονιων

Όταν πρόκειται για το σιδέρωμα των σεντονιών, δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις ειδικά αν είναι διπλά ή υπέρδιπλα, καθώς θα σε παίρνει πολύ χρόνο να τα σιδερώσεις. Μπορείς να τα διπλώσεις στα δύο ή ακόμα και στα τέσσερα αν έχεις ένα δυνατό ατμοσίδερο και να τα σιδερώσεις έτσι. Πρόσεξε να τα διπλώσεις καλά στην τσάκιση για να μην σιδερωθούν στραβά. Το αποτέλεσμα θα είναι γρήγορο και εύκολα και σίγουρα θα έχεις καλό σιδερωμένα σεντόνια για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Ιδέες για να έχεις πάντα τακτοποιημένη ντουλάπα!

Δίπλωμα σεντονιών

βαζω σεντονια σε ντουλαπα

όταν πρόκειται να διπλώσεις τα σεντόνια σου, πιάσε τις άκρες του από τη φαρδιά μεριά και έπειτα ξαναδίπλωσε άλλη μια φορά σε ευθεία γραμμή. Επανέλαβε όσες φορές χρειαστεί ώστε να χωρέσει στο συρτάρι ή το ράφι σου. Πρόσεξε να μην είναι πολλές φορές διπλωμένο καθώς έτσι τσαλακώνεται περισσότερο.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Tips για να μυρίζει πάντα υπέροχα η ντουλάπα σου!

Τοποθέτηση σεντονιών

οργανωση σεντονιων σε ντουλαπα

όταν βάζεις τα σεντόνια στην ντουλάπα ή το συρτάρι πρόσεξε να είναι ίσια και να μην κάνουν τσάκιση κάπου, γιατί έτσι θα τα βγάλεις μετά και θα μοιάζουν ασιδέρωτα. Βάλε το ένα πάνω από το άλλο, αρκεί να έχουν παρόμοιο μέγεθος. Τα πιο μεγάλα από κάτω και τα πιο μικρά από επάνω για να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Μπορείς να δεις εδώ Πόσο συχνά πρέπει να αγοράζεις καινούρια σεντόνια!

Αυτές οι απλές συμβουλές για να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα, θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα καλοσιδερωμένα και περιποιημένα σεντόνια χωρίς τσάκες.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!