Το κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο πλέον σε όλους μας. Σχεδόν όλοι πλέον χρησιμοποιούμαι smartphones. Είναι μια πολύ καλή συσκευή, καθώς έχει πολλές λειτουργίες εκτός από το να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα. Αυτός είναι και ο λόγος που αναπτύχθηκε τόσο η τεχνολογία στα κινητά τηλέφωνα.
Όσοι έχουν τρέλα με το smartphone τους, ψάχνουν να βρουν τρόπους να το κάνουν να δείχνει όσο πιο πρωτότυπο και όμορφο γίνεται. Ψάχνουν αν βρουν καινούριους τρόπο για να το χρησιμοποιήσουν. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις 4 life hacks για το smartphone σου, για το πως να το κάνεις να δείχνει πρωτότυπο και όχι μόνο, συνέχισε να διαβάζεις.
4 Πράγματα που μπορείς να κάνεις με smartphone σου!
Θήκη από μπαλόνι
Η θήκη είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για το κινητό. Είναι η κύρια προστασία του και όλοι θα πρέπει να έχουμε το κινητό μας σε θήκη. Οι θήκες όμως γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες. Μόνο μια βόλτα έξω αρκεί για να δεις ότι οι περισσότεροι έχουν τις ίδιες θήκες για το κινητό σου. Αν θέλεις κάποια πρωτοτυπία σου έχω λύση.
Μπορείς να πάρεις ένα μπαλόνι και να το φουσκώσεις. Κράτα τον αέρα μέσα αλλά μην δέσεις το στόμιο. Βάλτο σε ένα σταθερό μέρος και βάλε το κινητό σου πάνω από το μπαλόνι στη μέση. Πίεσέ το ελαφρά και σιγά σιγά άφησε τον αέρα να βγει. Μόλις βγει όλος ο αέρας θα έχεις μια καινούρια θήκη. Αν θέλεις μπορείς να έχεις και σχέδιο, ανάλογα με το μπαλόνι που θα χρησιμοποιήσεις. Δες ακόμη 13 Μοναδικές DIY θήκες κινητού που μπορείς να φτιάξεις!
Κρεμάστρα φορτιστή κινητού
Τα καλώδια για φόρτιση γίνονται ολοένα και μικρότερα. Πολλές φορές δεν φτάνει από την πρίζα μέχρι το τραπέζι. Αν αντιμετωπίζεις το ίδιο θέμα σου έχω την λύση. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα τετράδιο. Θα χρειαστείς το εξωτερικό μέρος του τετραδίου που είναι πιο σκληρό. Βάλε το κινητό σου πάνω στο φύλλο οριζόντια για να δεις που θα πρέπει να το κόψεις.
Δες επίσης 8 Πράγματα που δεν ήξερες ότι γίνονται με το smartphone!
Μόλις βρεις το σημείο που θέλεις, πάρε τον φορτιστή σου, βάλτον κάθετα πάνω στο φύλλο και φτιάξε το σχέδιο που θα κόψεις. Τα σημεία που θα βάλεις τον φορτιστή για το σχέδιο είναι στο πάνω και στο κάτω μέρος ακριβώς στο κέντρο. Μόλις κόψεις το φύλλο, μπορείς να το διπλώσεις και να κρεμάσεις τον φορτιστή και το κινητό σου χωρίς πρόβλημα.
Ρύζι για το νερό
Σε περίπτωση που το κινητό σου βραχεί δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα. Απλά πρέπει να είσαι γρήγορος. Μην χρησιμοποιήσεις πιστολάκι για τα μαλλιά ή οτιδήποτε άλλο για να το στεγνώσεις. Βάλε σε ένα μπολ λίγο ρύζι και βάλε μέσα το κινητό σου. Έπειτα, ρίξε κι άλλο ρύζι μέχρι να το σκεπάσεις εντελώς. Άστο 3-4 ώρες και μετά μπορείς να το βγάλεις.
Προσαρμογή φακού
Ο φακός του κινητού είναι κάτι πολύ χρήσιμο. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή για να βρεις κάτι που ψάχνεις. Το φως του όμως είναι αρκετά έντονο και πολλές φορές μπορεί να ενοχλήσει αν το χρειάζεσαι μόνο για να σου φωτίσει το δωμάτιο σε μια διακοπή ρεύματος ή στο κάμπινγκ. Υπάρχει όμως τρόπος να το κάνεις να φωτίζει σαν φαναράκι.
Δες επίσης Πως να φτιάξεις μία ξύλινη βάση για το κινητό σου!
Θα χρειαστείς ένα βαθύ καπάκι, αλουμινόχαρτο, πιστόλι σιλικόνης και σελοτέιπ. Πάρε το καπάκι και βάλε με προσοχή μια στρώση αλουμινόχαρτου μέσα χωρίς να σκιστεί. Γέμισε το καπάκι με σιλικόνη και περίμενε να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει βγάλε το αλουμινόχαρτο με την σιλικόνη από το καπάκι. Αυτό που θέλεις είναι μόνο η σιλικόνη. Χρησιμοποίησε σελοτέιπ για να την κρατήσεις σταθερή πάνω στον φακό και δες το αποτέλεσμα μόλις τον ανάψεις.