διακόσμηση εφηβικό δωμάτιο

  22 Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το εφηβικό δωμάτιο

  Το εφηβικό δωμάτιο είτε μικρό είτε μεγάλο αξίζει την προσοχή του γονιού αφού γίνεται ο χώρος που το παιδί στην εφηβική ηλικία αναπτύσσει την προσωπικότητα του και περνάει τον προσωπικό του χρόνο. Η διακόσμηση για αγόρια και κορίτσια αυτής της ηλικίας γίνεται και δική τους απόφαση. Στις ηλικίες αυτές θέλουν να νιώθουν άνετα στο δωμάτιο τους και θέλουν να βάλουν το προσωπικό τους γούστο σε αυτό.

  Έτσι παρακάτω θα δεις πανέμορφα εφηβικά δωμάτια με υπέροχα χρώματα και σωστό design για να πάρεις έμπνευση. Η μοντέρνα διακόσμηση είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή είτε το δωμάτιο είναι μεγάλο είτε είναι μικρό. Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψιν το προσωπικό στυλ του ή της εφήβου και να χρησιμοποιήσεις τους χρωματικούς συνδυασμούς που αρέσουν στο παιδί.

  Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το εφηβικό υπνοδωμάτιο

  Εφηβικό δωμάτιο για κορίτσια

  εφηβικό δωμάτιο για κορίτσι εφηβικό δωμάτιο εφηβικό γραφείο εφηβικό υπνοδωμάτιο ιδέα για εφηβικό δωμάτιο κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο κρεβατοκάμαρα για κοριτσίστικο δωμάτιο

   μικρό εφηβικό δωμάτιο ρομαντικό υπνοδωμάτιο για κορίτσι εφηβικό υπνοδωμάτιο κούνια στο υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα

  Δες επίσης Πως να διακοσμήσεις ένα εφηβικό δωμάτιο για κορίτσια!

  Το εφηβικό υπνοδωμάτιο για κορίτσια πρέπει να έχει στυλ και μοντέρνα διακόσμηση. Ανάλογα το γούστο του κοριτσιού μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ρομαντικά στοιχεία από το δωμάτιο. Συνήθως τα χρώματα του ροζ και του μωβ είναι δημοφιλή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το μπλε χρώμα ή το λευκό είναι αποτρεπτικά. Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι να συμπεριλάβεις μία κούνια στη διακόσμηση του εφηβικού δωματίου για κορίτσια.

  Δες επίσης 18 Υπέροχα DIY decor για εφηβικό δωμάτιο!

  Στα πιο μικρά υπνοδωμάτια ο σκοπός είναι να εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο χώρο μπορείς. Έτσι μπορείς να βάλεις ράφια ψηλά στο δωμάτιο ώστε να αξιοποιήσεις τους τοίχους, ένα γωνιακό γραφείο και να επιλέξεις ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν πολλά έξυπνα έπιπλα στην αγορά που έχουν χώρους ή είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο σε ένα δωμάτιο.

  Εφηβικό δωμάτιο για αγόρια

  διακόσμηση εφηβικού υπνοδωματίου υπνοδωμάτιο εφήβου δωμάτιο για έφηβο δωμάτιο σε σοφίτα εφηβικό δωμάτιο για αγόρι εφηβικό γραφείο διακόσμηση για εφηβικό δωμάτιο μοντέρνο δωμάτιο μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου υπνοδωμάτιο για εφήβους

  Δες επίσης Πως να διακοσμήσεις ένα εφηβικό δωμάτιο για αγόρια!

  Τα αγόρια όπως και τα κορίτσια ενδιαφέρονται για τον προσωπικό τους χώρο, και παρόλο που συνήθως επιλέγουν πιο απλή διακόσμηση δεν θέλουν να είναι βαρετή. Το industrial style για τέτοια δωμάτια είναι ιδανικό. Σε χρώματα γκρι, καφέ και μπλε ένα εφηβικό δωμάτιο για αγόρια γίνεται τέλειο. Η διακόσμηση τοίχου εδώ μπορεί να κλέψει την παράσταση με πίνακες ποδοσφαίρου ή με τα παλιά χρωματιστά skate του παιδιού. Εννοείται πως μπορείς να προσθέσεις πράγματα από τα χόμπι του παιδιού όπως δίσκους βινυλίου αν ασχολείται με την μουσική ή διακοσμητικά gadget αν αγαπά την τεχνολογία.