Διακόσμηση με φελλούς

Διακόσμηση με φελλούς!

Αν είσαι από αυτούς που αναζητούν συνεχώς πρωτότυπους τρόπους να διακοσμήσουν το σπίτι τους, εδώ σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Οι φελλοί από τα μπουκάλια κρασιών μπορούν να αποτελέσουν μεγάλη πηγή έμπνευσης για πολλές δημιουργίες. Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις τοίχους, τραπέζια, βάζα και πολλούς ακόμα χώρους. Τόλμησε να δοκιμάσεις στο σπίτι σου τη διακόσμηση με φελλούς από μπουκάλια.

Ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με φελλούς μπουκαλιών!

 

Βάζα με κεριά και φελλούς

Βάζα με κεριά και φελλούς

Μία όμορφη ιδέα για πρωτότυπα βάζα για τα τραπέζια σου είναι μερικοί φελλοί και ένα κερί. Γέμισε το γυάλινο βάζο σου με φελλούς και στη μέση βάλε ένα μεγάλο κερί ή κάποιο ρεσό. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στον χώρο σου έναν πιο ρουστίκ χαρακτήρα.

Διακόσμηση με φελλούς και φυτά

Διακόσμηση με φελλούς και φυτά

Αν είσαι φαν των φυτών και των λουλουδιών μέσα στο σπίτι και τα γυάλινα βάζα σου περισσεύουν, υπάρχει τρόπος να τα στολίσεις ακόμα περισσότερο. Μπορείς να γεμίσεις το κάτω μέρος ενός γυάλινου βάζου με φελλούς και πάνω να βάλεις οποιοδήποτε φυτό επιθυμείς.

Δες επίσης: 36 Ιδέες διακόσμησης για όμορφο σπίτι με γυάλινα βάζα!

Βάζο από φελλούς

Βάζο από φελλούς

Εκτός από τα γυάλινα βάζα, στα οποία μπορείς να προσθέσεις φελλούς, μπορείς να δημιουργήσεις και ένα αποκλειστικά από φελλούς. Θα χρειαστείς αρκετά κομμάτια, τα οποία θα κολλήσεις μεταξύ τους όπως θέλεις, ώστε να φτιάξεις το σχέδιο και το μέγεθος που επιθυμείς. Έπειτα, σε αυτό το handmade βάζο από φελλούς μπορείς να προσθέσεις ό,τι θέλεις.

Πολυέλαιος από φελλούς

Πολυέλαιος από φελλούς

Αν θέλεις να φτιάξεις μόνος σου ένα ιδιαίτερο φωτιστικό οροφής, οι φελλοί είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Μπορείς να τους κρεμάσεις από ένα απλό φωτιστικό και να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο.

Δες επίσης: 11 Μοναδικές κατασκευές με φελλούς!

Διακόσμηση με στεφάνι από φελλούς

Διακόσμηση με στεφάνι από φελλούς

Για τη διακόσμηση των τοίχων και των πορτών σου μία ωραία πρόταση είναι τα στεφάνια. Και ναι, μπορούμε να βρούμε ή να φτιάξουμε στεφάνια που μπορούμε να έχουμε όλο τον χρόνο και όχι μόνο Χριστούγεννα. Ένα στεφάνι αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από φελλούς θα ήταν μία εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσεις τους χώρους σου.

Διακόσμηση με φελλούς σε πίνακα

Διακόσμηση με φελλούς σε πίνακα

Μία όμορφη, αλλά και χρηστική ιδέα για να ενσωματώσεις τους φελλούς στη διακόσμηση του σπιτιού σου είναι ένας πίνακας. Μπορείς να κολλήσεις φελλούς μεταξύ τους, δημιουργώντας έναν πίνακα. Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις ένα ωραίο κάδρο γύρω από τους φελλούς και να χρησιμοποιήσεις το δημιούργημά σου για να καρφιτσώσεις πράγματα, να κρεμάσεις κ.λπ..

Δες επίσης: 12 Εύκολες DIY ιδέες από φελλούς κρασιού!

Γυάλινο βάζο με φελλούς και λαμπάκια

Γυάλινο βάζο με φελλούς και λαμπάκια

Αν δε θες να απομακρύνεις τα λαμπάκια των Χριστουγέννων ούτε τον υπόλοιπο χρόνο, αυτή είναι η ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις. Διάλεξε ένα γυάλινο βάζο, γέμισέ το με φελλούς από τα άδεια μπουκάλια κρασιών και βάλε ανάμεσά τους τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Έτσι θα έχεις εύκολα ένα μοναδικό κομμάτι για το τραπεζάκι σου.

Διακόσμηση με φελλούς σε φωτιστικά

Διακόσμηση με φελλούς σε φωτιστικά

Μπορείς να φτιάξεις πανέμορφα φωτιστικά για το πάτωμα και τα τραπέζια σου χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη φελλούς από μπουκάλια. Είτε εντάξεις τους φελλούς στη βάση ενός επιδαπέδιου φωτιστικού είτε ενός φωτιστικού τραπεζιού, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Δες επίσης: 14 DIY Μετατροπές παλιών αντικειμένων σε φωτιστικά!

Φελλοί ως κεριά

Φελλοί ως κεριά

Θέλεις να μετατρέψεις τους φελλούς σου σε κεριά; Αν η απάντηση είναι ναι, ο τρόπος είναι πολύ απλός. Βάλε τους φελλούς σου σε ασετόν για μία εβδομάδα, άφησέ τους να στεγνώσουν εντελώς και μετά άναψέ τους ως κεριά. Αν, μάλιστα, τους τοποθετήσεις και σε μικρά γυάλινα βαζάκια, το αποτέλεσμα θα είναι πιο όμορφο και φυσικά ασφαλέστερο.

Κατασκευές με φελλούς

Κατασκευές με φελλούς

Οι φελλοί μπορούν να χρησιμεύσουν για την κατασκευή οποιουδήποτε διακοσμητικού στοιχείου. Αν, για παράδειγμα, επιθυμείς να διακοσμήσεις τον τοίχο σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομμάτια ξύλου σε διάφορα σχέδια και να κολλήσεις πάνω τους φελλούς. Ακόμα, μπορείς να σχηματίσεις γράμματα από φελλούς. Οτιδήποτε προστάζει η φαντασία σου.

Δες επίσης: 5 Εύκολες DIY κατασκευές για το σπίτι με απλά υλικά!

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με κατασκευές από φελλούς που σου περισσεύουν από μπουκάλια κρασιών. Πάρε έμπνευση και σχεδίασε το επόμενο διακοσμητικό σου αντικείμενο.