katikidia epipla diy

9 Όμορφα και εύκολα DIY με κουμπιά!

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι τα κουμπιά είναι για συγκεκριμένες χρήσεις όπως τα ρούχα σου. Αυτό όμως δεν ισχύει αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με άλλους τρόπους. Όπως για παράδειγμα να φτιάξεις αντικείμενα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου.

Αν λοιπόν έχεις την όρεξη να δημιουργήσεις κάτι καινούριο, πάρε μια σακούλα με κουμπιά και ξεκίνα την μελέτη. Διάλεξα τα πιο όμορφα και εύκολα DIY που μπορεί να κάνει κάποιος χρησιμοποιώντας κουμπιά.

9 Χρήσιμα και εύκολα DIY!

 

eukola diy

Αν θέλεις να βάλεις ένα διαχωριστικό χώρου για τα δωμάτια, μπορείς να πάρεις κουμπιά και κλωστή ή πετονιά και να βάλεις κουμπιά σε όλα τα αγαπημένα σου χρώματα. Δεν τον χώρο σου να παίρνει χρώμα με αυτήν την διασκεδαστική δραστηριότητα.

Δες επίσης 15 Έξυπνες χειροποίητες κατασκευές και ιδέες για το σπίτι!

diy koumpia

Αν χρειάζεσαι σουβέρ για το σπίτι και δεν θέλεις να αγοράσεις κάτι συνηθισμένο, μπορείς να πάρεις κουμπιά και κόλλα και να δημιουργήσεις σουβέρ σε ότι χρώμα και σχήμα θέλεις.

selidodiktis diy

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουμπιά, συνδετήρες και κόλλα για να δημιουργήσεις μοναδικούς σελιδοδείκτες. Είναι κατάλληλο και για παιδιά, ώστε να τα κρατήσεις απασχολημένα.

korniza diy

Επέλεξε ένα πλαίσιο φωτογραφίας που θέλεις και χρησιμοποίησε κουμπιά στα χρώματα που σου αρέσουν για να το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις.

ergo texnis

Με ένα κόντρα πλακέ ή ένα χαρτόνι στο σχήμα της επιλογής σου, μπορείς να φτιάξεις μικρά έργα τέχνης. Ένα δέντρο, μια καρδιά, μια λέξη ή φράση που θέλεις για να διακοσμήσεις τον χώρο σου.

Δες επίσης 5 Εύκολες ιδέες για να φτιάξεις μοντέρνους πολυελαίους για το σπίτι σου!

sxedio diy

Μια ακόμη ιδέα για διακόσμηση που μπορείς να κάνεις εύκολα, είναι να χρησιμοποιήσεις στεφάνι κεντήματος και κουμπιά ραφής και να δημιουργήσεις μια εικόνα ή ένα αφηρημένο έργο τέχνης.

maksilari koumpia

Ένα μαξιλάρι καναπέ μπορεί να διακοσμηθεί εύκολα ράβοντας πάνω του κουμπιά δημιουργώντας ένα σχέδιο. Αν έχεις καλό χέρι μπορείς να σχεδιάσεις κάτι και να βάλεις τα κουμπιά πάνω από το σχέδιο.

daxtilidi diy

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουμπί και λίγο ύφασμα. Επέλεξε το ύφασμα και το κουμπί που αρέσει και δημιούργησε πανέμορφα δαχτυλίδια.

Δες επίσης 21 Υπέροχες DIY Ιδέες για διακόσμηση εξώπορτας!

molivo8iki diy

Συνηθισμένα δοχεία μπορείς να τα μεταμορφώσεις σε θήκες για μολύβια και στυλό με λίγο νήμα και πολύχρωμα κουμπιά. Βάλε λίγη κόλλα στα σημεία που χρειάζεται για να στερεωθεί και είναι έτοιμο.