diy vapsimo glastras

17 Πανέμορφες DIY ιδέες για να βάψεις τις γλάστρες σου!

Αν θέλεις για φέτος να έχεις το πιο χρωματιστό, ιδιαίτερο, χαρούμενο μπαλκόνι, σου προτείνω να βάψεις τις γλάστρες σου με όμορφα χρώματα και σχέδια. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ζωντανό και πρωτότυπο, με την δική σου υπογραφή.

Μπορείς να χρωματίσεις τις μικρές γλάστρες σε παρόμοιες αποχρώσεις για πιο αρμονικό αποτέλεσμα ή να κάνεις διάφορα σχέδια που αγαπάς. Δεν έχει σημασία αν το κατέχεις με την ζωγραφική, αρκεί να έχεις όρεξη και καλή διάθεση.

Πως να βάψεις τις γλάστρες σου για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Παλ χρώματα

glastres me diy vafi vapse tis glastres roz kai galazies galazia kai prasini glastra pal zrwmata se glastra baplse se pal apoxrwseis glastres

Χρώματα όπως το απαλό ροζ. πορτοκαλί, γαλάζιο, μοβ και πράσινο είναι ιδανικά για να “ντυσεις” τις γλάστρες σου. Αν θέλεις να κάνεις ρίγες, χρησιμοποίησε μια κολλητική ταινία για να διαχωρίσεις τις διάφορες στρώσεις χρώματος.

Έντονες αποχρώσεις

diy bafh se glastra riges se glastres sxedia kai xrwmara se glastres di bafh se glastres vapse tis glastres me entona xrwmata diy xrwmata me riges se glastres

Τα έντονα χρώματα χαρακτηρίζουν εποχές όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορείς να κάνεις σχέδια με λουλούδια, αφηρημένα σχέδια, γεωμετρικά σχέδια κ.α. Πρόσθεσε τη δική σου πινελιά και δημιούργησε μοναδικές γλάστρες για το σπίτι σου.

Μπορείς να δεις εδώ 15 Κατάλληλα φυτά για το μπαλκόνι!

Με χρυσό χρώμα

sxedia gia glastres xrisa sxedia diy se glastra diy gkri xryso glastra

Το χρυσό χρώμα χαρίζει ζεστασιά και μοντέρνα όψη. Πρόσθεσε το στις γλάστρες σου με γεωμετρικά σχέδια ή απλά ζωγράφισε μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων όπου θα προσθέσεις αργότερα και αυτό το χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και πρωτότυπο.

Ασπρόμαυρες

glastres aspromaures kai xrwmatistes glastres me sxedia diy sxedia gia glastra

Οι ασπρόμαυρες γλάστρες θα προσδώσουν φινέτσα στο χώρο σου, χωρίς να το φορτώνουν με πολλά σχέδια και χρώματα, Φτιάξε ρίγες, μικρά σχέδια ή άφησε την φαντασία σου να δημιουργήσει ότι αγαπάει. Αυτό που θα φτιάξεις θα σε συναρπάσει και θα δεις πως θα είναι μοναδικό και πολύ όμορφο.

Μπορείς να δεις επίσης Τι μπορείς να βάλεις στο μπαλκόνι σου για τον αέρα!

Οι γλάστρες πρέπει να αποπνέουν δημιουργικότητα και ζωντάνια. Χάρισε στο μπαλκόνι ή το σπίτι σου μοναδικές δημιουργίες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα μαγέψουν τους καλεσμένους σου με την πρωτοτυπία τους.